BALI THROWBACK

NYT JOB

skaermbillede-2018-01-10-kl-11-05-00Som lovet skulle jeg fortælle jer om min nye stilling. For kort tid siden blev jeg tilbudt et andet job, som ville give mig mere udfordring og ansvar – nemlig stillingen som Store Manager i Only. Skulle beslutte mig på forholdsvis kort tid, og for mig var det en stor beslutning at tage, i og med, at jeg egentlig var rigtig glad for min tidligere stilling som Assistant Store Manager hos Vero Moda. Jeg var beriget med de mest fantastiske kollegaer dagligt, og et fantastisk arbejdsmiljø. Besluttede mig dog for, at sige ja til denne mulighed og lige så meget for, at få noget mere udfordring og samtidig få muligheden for at prøve noget nyt. Den første uge på arbejdet er gået, og pigerne har været rigtig gode til at tage imod mig. Har simpelthen fået den fineste butik, og rammerne er om nogen for mit vedkommende noget af det vigtigste for, at man trives på en arbejdsplads. Ligeså er miljøet, men som nævnt i indlægget har pigerne i butikken været rigtig gode til at tage imod mig. Som i kan høre er 2018 en fornøjelse indtil videre for mit vedkommende. Og ser virkelig frem til et fortsat godt år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALI THROWBACK