GUNBRITT PRODUCTS - SAVE 50%

MY SUNDAY OUTFIT

27479158_10214516093592845_1056119268_o

// JEANS, ONLY // KNIT, ONLY // BOOTS, H&M // HOOPS, HVISK X MARIA KRAGMANN //

Godaften damer. Nu tænker du sikkert, er det seriøst hendes søndagsoutfit? Og jeg kan sagtens forstå dig, men i søndags havde jeg fornøjelsen af, at arbejde og derefter drikke kaffe med min veninde.
Ellers havde jeg uden tvivl haft nattøj på hele dagen, no joke. I hvert faldt havde jeg iført mig disse nye jeans med broderede blomster på, og jeg er fuldstændig vilde med dem. Jeg synes, at det er en super fed jeans, og glæder mig til at bruge dem uden strømpebukser under, haha. Men lige nu er vejret ikke helt til det, endnu. Til bukserne har jeg min absolut yndlingsstrik på, som jeg elsker! For at pifte det ekstra op tilføjede jeg et par fede hoop øreringe og mine lak støvler. Hvad synes I?
Rigtig god weekend, allesammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUNBRITT PRODUCTS - SAVE 50%