NYT JOB

GUNBRITT PRODUCTS – SAVE 50%

skaermbillede-2018-01-16-kl-19-57-26Godaften damer. Jeg ville lige tjekke ind og give jer et lille tip. For en uges tid siden var jeg inde i Magasin på Kgs. Nytorv, hvor jeg faldt over disse produkter fra Gunbritt. Har før brugt nogle af hendes produkter, som jeg egentlig var rigtig glade for. Og så opdagede jeg tilfældigvis, at de forhandlede dem inde i Magasin og sparede endda -50 % på begge produkter. Alle produkter fra Gunbritt var sat ned med -50 % også deres glattejern og føntørrer. Jeg endte med at købe hendes deep treatment og combo cream. Begge produkter er meget plejende for håret og giver en enormt flot glans ved brug. Kunne ikke finde deres produkter på Magasins hjemmeside, men kan se at man også kan spare en del på produkterne lige her. Håber at i kunne bruge mit tirsdags tip. Rigtig god aften! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT JOB