2017 GOALS

BALI THROWBACK

skaermbillede-2018-01-06-kl-18-50-04 skaermbillede-2018-01-06-kl-18-49-16 skaermbillede-2018-01-06-kl-18-48-02Så kom vi endelig ind i det nye år, og indtil videre er jeg ret begejstret for dette år. Fik aldrig vist jer billeder fra min ferie på Bali, som jeg stadig drømmer mig tilbage til når det er mørkt og koldt i København. Det er en af de mest fantastiske ferier jeg har været på – en jeg aldrig glemmer. Jeg rejste sammen med min mor i 17 dage og hvert øjeblik var en fornøjelse. Kulturen på Bali er helt fantastisk og lad mig bare sige det sådan her – jeg er totalt fan af balineserer, både deres humor og deres generelle livsglæde selvom mange af dem lever under stramme vilkår rent økonomisk. De er altid glade og enormt hjælpsomme – det er en fornøjelse at omgåes, virkelig. Derudover er de virkelig dygtige på tekstil, interiør, mad og restauranter. Man får lyst til at tage billeder af ALT når man er afsted. Tror også at min mor var rimelig træt af altid at vente med at spise, fordi at der skulle tages billeder af næsten alle måltider. Det skal lige siges at hun er meget begejstret for billederne nu hvor vi er hjemme igen, og kan kigge tilbage på alle de fantastiske spisesteder vi besøgte. Hvis nogen af jer overvejer at rejse til Bali, så kan jeg i hvert faldt varmt anbefale det. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 GOALS