LOTS OF FLOWERS

A LITTLE UPDATE

3f8d3f3b583ce884cfa0f0d01e3c4923

Hold nu fast det er længe siden, at jeg sidst har givet lyd fra mig herinde. Det beklager jeg, men det hele har været en smule hektisk på hjemmefronten. Sidst jeg bloggede sad jeg i flyet på vej til Bali, og tre uger senere havde jeg brand i min lejlighed. På to sekunder gik min tilværelse fra, at være fantastisk til at blive bare en smule hektisk og frustrerende. Vi boede kortvarigt flere forskellige steder indtil vi fik en lejlighed stillet til rådighed, hvor min mor og jeg har boet de sidste tre måneder. For en lille uges tid siden blev vi ringet op og fortalt, at vi kunne flytte tilbage i vores lejlighed – et brændende juleønske fra vores side, som gik i opfyldelse. Som i nok kan se har det derfor været en smule hektisk, og tilmed brændte min computer sammen, så har været uden teknik i et stykke tid. Har dog investeret i en ny computer nu, og alt er fuldstændig som det skal være både på boligfronten og rent teknisk.. 
Har været nødt til at trække stikket for en periode, og det skyldes udelukkende branden i vores lejlighed og at tilværelsen har været en smule hektisk. Det er svært at bo et andet sted og at mangle ens egne ting, såsom ens hovedpude og dyne. Det er de små ting der tæller. Vi er virkelig taknemmelige for at vi ikke kom galt afsted under branden og at alt er okay igen efter omstændighederne. Der er sket meget siden jeg sidst tjekkede ind, men lover at give en mere deltaljeret update senere, så dette ikke bliver en alt for lang roman. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOTS OF FLOWERS