A LITTLE UPDATE

2017 GOALS

21191339_10213252361760339_1192305369_o-2Eftersom at jeg intet har postet i nogle måneder har jeg hundrede ting jeg gerne vil skrive om, en smule frustrerende, haha. Har skyndt mig, at skrive en masse overskrifter ned til potentielle indlæg, så jeg ikke glemmer det. I får lige et indlæg med på vejen som opsummerer nogle af de bedste øjeblikke i 2017, som jeg har sat stor pris. Det har alt i alt været et rigtig godt år for mit vedkommende, og lad os håbe at 2018 byder på lige så mange fantastiske oplevelser. Er I klar til nytår? Fundet den rette kjole frem i skabet og begyndt at glæde jer? Hvis ikke jeg når at tjekke ind før vi springer ind i 2018, så må i allesammen have et helt fantastisk nytår. Pas nu godt på jer selv!

  • Jeg havde fornøjelsen af min mors selskab i Hamborg i et par dage, efterfulgt af nogle dage i Sønderjylland hos vores nærmeste familie. Et godt afbræk fra hverdagen. 
  • Efter få måneder hos VERO MODA blev jeg ansat som assistant store manager i en af deres butikker. Et øjeblik jeg var og fortsat er stolt af. 
  • Blev beriget med koncertbilletter til Noah og Karl William af min dejlige søster, som vi sammen var inde at høre i henholdsvis DR’s koncertsal og Vega. 
  • I sommeren blev jeg ringet op af min venindes kæreste for at fortælle, at min veninde havde født en sund og rask dreng, som jeg i efteråret blev fadder til. Et meget stort øjeblik for mig. 
  • Fejrede min mormor som fyldte 80 år i Sønderjylland, hvor weekenden stod i familiens tegn. En fornøjelse når man er et kæmpe familiemenneske som jeg. 
  • Rejste 17 dage til Bali med min mor – en af de mest fantastiske ferier jeg nogensinde har været på. En oplevelse som har ændret meget for både min mor og jeg. 
  • Blev fejret på Bali, hvor jeg fyldte 20 år. En ret fantastisk oplevelsen som jeg sent glemmer. Og så i selskab med min fantastiske mor. Fik æren af at fejre hende dagen inden på hendes fødselsdag!
  • Fik billetter til den mest fantastisk intimkoncert med Caroline Henderson i Elias kirken, som nok er en af de hidtil smukkeste koncerter jeg har været til. 
  • Har fået nyt job, igen igen – det hører i mere om snart, det lover jeg. Starter i det nye år, hvilket bliver utrolig spændende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LITTLE UPDATE