MY VACATION THIS YEAR

SOMETHING FROM GUCCI

dsc_0263 dsc_0265 dsc_0266Nogle af jer har måske kigget med på instagram, og set at jeg har købt noget fra Gucci. Tænkte derfor at tiden var inde til at afsløre hvad der gemmer sig i æsken til de af jer som har spurgt. Jeg har nemlig købt de mest fantastiske loafers med broderi foran. De er simpelthen så fine, og i stedet for at købe den helt sorte som er set meget i gadebilledet valgte jeg denne. Har valgt denne her model fordi at den er cool og totalt komfortabel – som i virkelig meget. Det er ligesom at have bamsestøvler på! Tror at lige med denne sko så er det sådan, at enten elsker eller hader man dem. Pelsen gør dem en del anderledes og må indrømme at folk retter blikket mod mine fødder når jeg har dem på, og oftest er det svært at vide hvad folk egentlig tænker. Anyway – det er jo heldigvis fuldstændig ligegyldigt om folk kan lide dem eller ej, så længe jeg selv er glad for dem, og sådan er det bare!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY VACATION THIS YEAR