SOMETHING FROM GUCCI

MY WEEKEND

p8250275 p8250277Det er søndag, og jeg er lige kommet hjem efter en forlænget weekend i Sønderjylland. Vi tog afsted for at fejre min mormors 80-års fødselsdag – en weekend med god mad og dejlige mennesker. Vi var i de fineste landlige omgivelser og benyttede derfor lejligheden til at tage nogle fine billeder til bloggen. Vejret var virkelig skønt og endte med at hoppe i den fineste sommerkjole med et blomstret print og frynsesandaler. I får lidt flere outfit billeder senere, hvor jeg også viser et nyt fund frem. Nu vil jeg bruge resten af søndagen på at pakke ud og hoppe i noget rart tøj. God søndag, allesammen! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMETHING FROM GUCCI