STOPPER JEG?

MY VACATION THIS YEAR

bali-beach-20Lad mig bare være helt ærlig nu – jeg kan SLET ikke vente med at komme på ferie. Jeg er den sidste af alle til at rejse på ferie, og lige nu rækker tålmodigheden snart ikke længere. Folk poster billeder af feriesteder, pools og drinks. Men nej nej, jeg venter bare lidt endnu. Kan i mærke frustrationen? Jeg overdriver højst sandsynligt, men overdrivelser fremmer jo forståelsen damer. I hvert fald er der stadig en måned til at jeg skal afsted, og selvom det ikke lyder af meget, så ville jeg nu ønske at mit fly gik i morgen. Skal vi komme til den fede nyhed, nemlig destinationen? For jeg skal nemlig til BALI…
Jeg kan slet ikke få armene ned, og måske kan i bedre forstå det nu hvor i har hørt destinationen. I er velkommen til at sende mig guides eller lignende til Bali – det modtages med kyshånd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOPPER JEG?