MY WEEKEND

LOTS OF FLOWERS

p8250360p8250328p8250334


// DRESS: VERO MODA // SHOES: & OTHER STORIES // EARRINGS: PALOMA PEARLS // BAG: MANGO  // 


Hello, ladies. Så er dagen kommet, hvor jeg rejser til Bali, men inden får i lige lidt billeder af weekendens outfit som lovet. Jeg gik all in på blomster som i kan se på billederne. Synes dog at det endte ret vellykket, selvom sammensætningen umiddelbart virkede en smule off for mit vedkommende. Nu vil jeg få pakket det sidste og komme ud i lufthaven. I må have det rigtig dejligt. Næste gang jeg tjekker ind bliver på Bali – så stay tuned! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WEEKEND