BEAUTY COMPETITION

STOPPER JEG?

d1eee2020c305f35c0292b8be21e1cacJeg er løbet tør for undskyldninger. Mine prioriteringer har ligget et andet sted end bloggen det seneste stykke tid, og det beklager jeg, men sådan kan det gå en gang i mellem. Det startede med at være en uges fravær, derefter to ugers fravær og nu er det blevet til over en måneds fravær. Jeg kunne fylde jer med hundredvis af dårlige undskyldninger, men i stedet vil jeg fortælle jer at jeg har nydt et øjebliks pause om man så må sige. Jeg holder virkelig meget af at skrive herinde, og jeg fortsætter, det lover jeg.
Dog har jeg ikke som så mange andre bloggere mulighed for at udgive 4-5 indlæg om ugen pga. mit arbejde. Jeg vil forsøge at poste så meget som overhovedet muligt, og stadig gøre det sjovt for mig selv og ikke til en pligt, hvor den dårlige samvittighed vokser. Jeg håber at i kan forstå min situation, og fortsat vil følge med på min rejse – hvor kliché det end lyder. 

5 kommentarer

 • Nogle gange har man bare brug for et break! Lige at have en pusterum fra det hele, nyde det hele som du står i☺️ det skal slet ikke være en pligt, men derimod være fordi du synes det er sjovt at blogge! Tag dig den ro og tid du har brug for og blog når du føler tiden er der 😘 Vil fortsat med glæde følge dig! Kys og knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Er jeg glad for at høre! Virkelig mange gange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emma
  Jeg kender alt til din situation. Hvor ville alt gå lettere hvis man dog bare havde oceaner af tid.
  Ligesom dig arbejder jeg fuldtid ved siden af min blog og det kan virkelig være svært både at få tid og overskud. Og jeg kender alt til den dårlige samvittighed som banker på døren.
  Hellere nedprioriter antallet af indlæg og i stedet udgiv regelmæssigt med længere mellemrum.
  Prøv at vær foran med nogle indlæg, så du kan tage det med ro og det med undgå den dårlige samvittighed.
  Held og lykke med din blog i fremtiden. Det skal gå skidt før det går godt 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Haha, ja du har fuldstændig ret. Jeg tager rådet med mig – og tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hænger ved, uanset om det kommer ét blogindlæg om dagen, eller ét om måneden. Hvis det kunne lyste, er du også mere end velkommen til at følg med på min blog, der omhandler alt(!) mellem himmel og jord, herunder også kampen mod anoreksien. Læs bl.a. min beretning her, om hvordan det egentlig går. Jeg kan løfte sløret og sige, at det er ret positivt 😉
  http://nouw.com/lillelyng/det-gar-og-det-gar-godt-30821173
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY COMPETITION