ALT ELLER INTET

HAIR TALK

picmonkey-collageTænkte at det ville være en god idé med et nyt indlæg indenfor beauty. Mit seneste var i rimelig begejstret for, så her kommer lige et mere. Jeg er meget sart når det kommer til mit hår, og dog. Har i hvert faldt visse kriterier til hvordan mit hår skal være og se ud. I får lige fem gode råd med på vejen, og hvad der virker for mig. Måske kan i bruge dem, og måske virker de endda også for jer.

1. Jeg føntørrer ALDRIG mit hår. Før det første så tager det tusind år at føntørre mit hår i bund, og for det andet, så bliver mit hår fuldstændig smadret og kruset af det, så i stedet lader jeg det lufttørre.

2. Jeg bestræber mig på ikke at vaske mit hår mere end 2-3 gange om ugen, fordi det ikke er sundt for håret. 

3. Jeg glatter sjældent mit hår eller bruger et krøllejern – og derfor bliver mit hår heller ikke så slidt, fordi jeg hverken føntørre, glatter eller krøller det.

4. Jeg slutter altid af med conditioner, og lader det gerne sidde i et par minutter, så det trækker ordentligt ind.

5. Jeg hader når man går ind til en frisør og de siger at man skal have klippet 10 cm. af fordi at så meget af ens hår er slidt. Det er virkelig irriterende og især når man gerne vil beholde sine lange lokker. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT ELLER INTET