IT'S FRIDAY

LOOK AT MY SHOES

dsc_0234 dsc_0236Lovede som sagt at vise jer mine nye sneakers frem, som jeg købte da jeg var væk i påsken. Har længe været på udkig efter et par som ligner dem her, dog i skind, men så faldt jeg over de her til ingen penge, virkelig. Og så måtte de altså bare med hjem. Er ret glad for dem, og har fået så mange komplimenter for dem. Synes helt klar at detaljen foran på skoen er det fineste ved den, og så farven selvfølgelig. Den er nude, men med en twist af lyserød – kan ikke ses lige så godt på billedet, men den er mere lyserød når man ser den på. Jeg ved at pavement har lavet et par som ligner virkelig meget – de er dog i skind og fås i stedet i enten hvid eller sort. Udelukkende et lille tip, hvis i er lige så vilde med skoene som jeg selv. Har købt mine i primark, og de har ingen online hjemmeside eller butik i Danmark, så pavement er mit bedste bud til en model der ligner. God aften, allesammen! 

2 kommentarer

 • De er bare så smukke, og jeg leder stadig efter et par, men tak for tippet! Jeg skal nemlig besøge Primark engang i sommerferien (så må jeg håbe de stadig er der) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Dejligt at høre at du kunne bruge det – håber at du finder dem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S FRIDAY