MY ROOM: A NEW LOOK

IT’S FRIDAY

picmonkey-collage


LINKS: NEDERDEL, HER // HOODIE, HER // SKO (SIMILAR ITEM), HER//


For et par dage siden købte jeg denne fine nederdel i lak. Har længe været på udkig efter et par bukser i lak, men ikke fundet nogen som faldt i min smag, så nu måtte det blive en nederdel i stedet. Er allerede virkelig glad for den, man skal dog være meget opmærksom på hvordan man styler den. Synes den er ret fed med en hættetrøje og et par sneakers, så den får et helt andet look. Ved ikke om i kan se det på billedet, men er faktisk iført et par af mine nyeste sko, som jeg købte på min tur til Hamburg. Skal nok vise dem frem på bloggen på et tidspunkt, hvor i kan se dem lidt bedre. I må have en dejlig dag! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY ROOM: A NEW LOOK