LOOK AT MY SHOES

IT’S ALL ABOUT THE BROWS

dsc_0254dsc_0252dsc_0254Her kommer lige et indlæg om bryn og mine tips. Ens bryn er vigtigere end man egentlig lige regner med. De er med til at indramme ens ansigt og kan give virkelig meget kant som f.eks. hos Cara Delevingne. Jeg har selv fra naturens side ret fyldige bryn, og det er jeg meget glad for i dag, men da jeg var yngre havde jeg en tendens til at plukke dem helt sindssygt meget. Jeg skåner jer for billeder, for det var bestemt ikke noget kønt syn. Jeg er heldigvis blevet bedre til det med bryn den dag i dag. Selvom jeg har fyldige og tætte bryn, så bruger jeg denne øjenbrynspen fra NYX til at give lidt ekstra farve og struktur. Jeg starter med at børste begge bryn igennem, hvorefter jeg påfører farven, og derefter børster jeg dem igennem igen så de får et mere naturligt look. Jeg kan virkelig varmt anbefale denne øjenbrynspen – og endnu bedre, så er den mere end bare budgetvenlig. Du kan finde den lige her. Jeg bruger farven brunette, hvis det kan være en hjælp for nogen. Husk at i kan følge min dag i dag på LOOKLAB’s instagram lige her

4 kommentarer

 • Mia

  Uh, jeg er også vild med den øjenbrynspen fra NYX 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Det kan jeg da godt forstå – den er også virkelig god! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ku være det var den jeg skulle prøve. Jeg har også ret fyldige (og lange!) bryn, og de er ikke altid til at holde styr på. Men børsten der i enden er altså smart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Synes jeg at du skal gøre! Det smarte er jo at der også er en børste, som du selv skriver, men ellers så prøv med en eyebrow-gel. Den skulle gerne kunne holde styr på brynene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK AT MY SHOES