GINA TRICOT HAUL

ALT ELLER INTET

001_6 008_7

Forleden var jeg til forpremiere på filmen ALT ELLER INTET. I filmen drages vi ind i et univers om Maddy, som lider af en sjælden sygdom der gør at hun ikke kan forlade sit hjem. Hun er allergisk over for alt, og det vil derfor have store konsekvenser hvis hun gik ud. Man følger hendes hverdag i et fuldstændig sterilt hjem med stramme regler og rammer pga. hendes sygdom. Hendes liv tager dog en kæmpe drejning, da en ung fyr ved navn Olly flytter ind i nabohuset. Forelskelsen blomstrer hurtigt imellem de to, og sammen krydser de grænser som aldrig før.

Jeg er først og fremmest berørt af historien – den er rørende og tankevækkende. Derudover er der nogle ekstremt flotte scener, som er med til at give filmen en del karakter. Jeg vil dog sige, at jeg havde en del forventninger til filmen på forhånd efter at have set traileren, og synes overordnet at filmen lever op til det det meste af vejen, dog har jeg svært ved at forene mig med slutningen. Men overordnet synes jeg at filmen er vellykket, og selve historien er virkelig rørende, samt forholdet mellem de to hovedpersoner. Det er en smule kejtet, men det har virkelig sin charme, hvis du spørger mig. Jeg afslører ikke slutningen, for den skal i selv have lov at se og fordøje. Vi er alle forskellige og hvem ved, måske kan du lide slutningen? Kan varmt anbefale filmen. Lad mig høre jeres mening, hvis nogen af jer allerede har set den?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GINA TRICOT HAUL