ASOS HAUL

MY ROOM: A NEW LOOK

picmonkey-collageJeg har endelig fundet tid og ro til at skrive det her indlæg. Har virkelig set frem til at vise jer billederne af min lille omrokering og nymalede væg. I forbindelse med hele det her projekt “mal-en-væg” fulgte der lidt andre justeringer med, og lige pludselig blev det til et lidt større projekt end jeg egentlig lige havde regnet med. Som i kan se på de første billeder har jeg bevaret min opbevaring til sko, og så mangler billederne faktisk bare at blive sat op. 
dsc_0219Her kan i se et lidt bedre billede af den færdige væg. Inden vi malede var væggen hvid, og havde længe besluttet mig for at male den i en mørkere tone for at give rummet et nyt look. Jeg er virkelig glad for det færdige resultat og synes at væggen passer sindssygt godt sammen med det lyserøde sengetøj. Som i måske kan se på billederne mangler jeg at få sat billeder op på væggen og nogle natborde, som helst gerne skal hænge og ikke stå på gulvet og samle støv. Da vi først kom i gang med det her projekt gik vi virkelig all in, og jeg købte derfor samtidig ny seng. Så ikke nok med at male væggen, så skulle der også samles en Ikea seng. Den nye seng er 160 gange 200, så en smule større end min gamle seng og tilmed har den seks skuffer til opbevaring.
dsc_0201Og nu tænker i at det var det for alle projekter, men faktisk så malede vi også vinduer i hele lejligheden, mens vi var i gang og hold nu op hvor har det gjort meget for rummene. Før var vinduerne mørkegrønne, og nu er de allesammen helt hvide og gør rummene meget lysere. I kan måske spotte det hvide vindue på ovenstående billede. Har også købt lidt planter til vindueskarmen, og jeg er simpelthen helt vild med det. Er dog ikke helt god til at passe dem, men det kan være at jeg bliver bedre til det med tiden. 
dsc_0227Det her er det sidste glimt af værelset, som er mit tøj stativ. Her har jeg oftest jakker, kjoler og pelse hængende, så jeg husker at få brugt tingene og så er der selvfølgelig dele som ikke har godt af at ligge i proppede skuffer. Har dog også en tendens til at bruge tingene oftere, hvis de hænger fremme på bøjlerne, frem for hvis de ligger gemt væk i en skuffe. Hvad synes I om resultatet? Hvis i har nogle spørgsmål til farven på væggen eller andet, så smid en kommentar og så gør jeg mit bedste for at svare. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS HAUL