MY WEEKEND

I’M LEAVING

dsc_0062Påskeferien er lige om hjørnet og jeg er simpelthen så priviligeret, at jeg har ferie der.
Jeg skal til Hamborg med min mor, og derefter en kort tur til Jylland og besøge min familie. Vi kan næsten ikke få armene ned over vores lille get-away til Hamborg – det er et stykke tid siden at vi har været væk og haft ferie sammen, så vi ser rigtig meget frem til denne her tøsetur. Jeg har været så heldig at en del bloggere i netværket har lavet guides og været søde til at tippe til gode restauranter, kaffebarer og shoppemuligheder. Hvis nogle af jer har været i Hamborg og ligger inden med gode steder man bør se eller spise, så smid endelig en kommentar – er meget åben for gode tips og guides!
Jeg tager mit kamera med, og hvis der er stemning for det, vil jeg meget gerne forsøge at lave en Hamborg guide? Hvad siger i til det? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WEEKEND