I'M LEAVING

I GOT A NEW TITLE…

dsc_0144 dsc_0145I denne omgang kommer i mere ind på mig, og får lov til at høre mere om hvad jeg egentlig går og laver. Sidst jeg snakkede om fremtiden og uddannelse inde på bloggen fortalte jeg om KEA og deres uddannelser. Det har ændret sig en smule de seneste par uger, og heldigvis til det gode. Jeg synes generelt at vi formår at få italesat universitetsuddannelser som det rette for unge mennesker, men jeg ved at det for mit vedkommende ikke er ideelt eller dermed det rette på nuværende tidspunkt. Det kan være at det vender på et tidspunkt, men lige nu er det ikke aktuelt. Tror egentlig meningen med det var at fortælle, at man ikke nødvendigvis behøver en kandidatgrad og bruge flere år på universitetet, men at der også er andre veje at gå. Tager dog virkelig hatten af for dem som får kæmpet sig i gennem mange år på universitetet, som for eksempel min søster der læser biomedicin. Hun er et af de sejeste mennesker når det kommer til at nå sine mål, og hun gør det altid meget fyldetsgørende og ikke kun halvt. Hun er, og bliver mit største forbillede. Nu til det lidt mere spændende. Jeg har nemlig for nylig fået ny stilling på mit arbejde, og jeg er virkelig stolt og glad for at have fået denne chance. Jeg går nu under titlen “assisterende butikschef” i en alder af 19 år – det synes jeg er rimelig sejt gået, hvis du spørger mig. Dette kommer til at betyde en del mere arbejde end på nuværende tidspunkt, og der vil derfor være tider hvor der er mere stille her på siden. Derudover har jeg tænkt mig at studere noget salg- og markedsføring ved siden af mit arbejde – dette bliver dog ikke på nuværende tidspunkt. Hvis nogle af jer har erfaring indenfor diplomuddannelser, fjernstudie eller lignende, så er jeg meget åben for at høre om det. Smid gerne en kommentar, og fortæl mig mere! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M LEAVING