I GOT A NEW TITLE...

HAMBORG: MY TRIP

dsc_0168I forbindelse med påskeferien havde jeg en del fridage, og min mor og jeg besluttede os derfor at tage en tur til Hamborg. Da vi ankom var der 20 grader. Det var fuldstændig fantastisk vejr, dog havde vi alt for meget tøj på og en tung kuffert at slæbe på. Vi kom dog hurtigt af med både jakker og kufferter på hotellet. Vi ankom på en søndag, hvor alle forretninger havde lukket, så derfor brugte vi den første dag på at se “Die Kunsthalle”. I kan se det udefra på de første to billeder – det var virkelig fint og virkelig imponerende hvordan det er bygget op.

dsc_0170Dette er en skulptur som er placeret foran Die Kunsthalle i Hamborg. Den er ret fin, og sjov fordi at den er så anderledes i måden den er sammensat på. Som I måske kan fornemme på billederne var vejret helt fantastisk og vi nød det virkelig i fulde drag. 
dsc_0153Det her er taget i nærheden af hovedbanegården, hvor alle togene går. Efter et par dage i Hamborg tog vi toget videre til Jylland, for at besøge vores familie. Kan virkelig anbefale at man undersøger billetter i gennem Deutscher Bahn (DB) – det er virkelig billigt, og forholdsvis hurtigt, hvis man vil frem og tilbage med toget. Vi købte en dagsbillet den ene dag for at komme til Sternschanzen og videre ud til et center i Billstedt, og mener at vi kom af med 12 euro for 2 personer. Det skal lige siges at billetten kan bruges hele dagen og i alle zoner. dsc_0163Her ser i min søde mor stående på broen nær hovedbanegården og netop på vej hen til kunstmuseet.
picmonkey-collageNu kaster vi os lige et blik på kunstmuseet indefra. På venstre billeder ser i del af kunstmuseet, hvor deres klassiske kunst hænger, hvorimod højre billede er afdelingen med moderne kunst. Vi var rundt og se det hele derinde, og så blandt andet kunstnere som Edward Munch og lignende klassikere. Der var mange malerier og værker som var meget gamle og derfor faldt mindre i min smag, men som min mor så fint sagde: “Det er noget man skal se, også selvom det er gammelt kunst. Man skal kende sine kunstnere.” Alt i alt havde vi en virkelig dejlig tur med god mad og gode oplevelser. Kan varmt anbefale Hamborg!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I GOT A NEW TITLE...