DÅRLIGE UNDSKYLDNINGER..

HOTEL CHOCOLAT

dsc_0023dsc_0026 dsc_0027Kender i det når ens fridage bare løber fra en? Ens fridage går næsten altid hurtigt og jeg forsøger derfor altid at få noget ud af dagen, frem for at ligge på sofaen, selvom det nu er meget dejligt. I sidste uge besøgte min søster og jeg Hotel Chocolat for første gang. Og lad mig sige det sådan her.. det er uden tvivl et besøg værd, og et sted alle bør opleve, hvis man overhovedet kan sige det. Vi fik vi deres påskeedition, som i kan se på det sidste billede. Aldrig har jeg fået så god flødeskum eller nærmere mouse på toppen. Faktisk så kan jeg virkelig ikke lide flødeskum, men denne her chokolade/hasselnød flødeskum gled lige ned, haha.

2 kommentarer

 • Hvor ser det bare lækkert ud, man går jo helt lyst til, at gå ud og finde en plade chokolade frem – selvom den med garanti ikke en gang er halvt så lækkert som det dér 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Du må prøve det – det var virkelig lækkert! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DÅRLIGE UNDSKYLDNINGER..