I WOULD LIKE TO WEAR THIS..

FRIDAY SWEETS

dsc_0046dsc_0044I dag har jeg været ude hos Nathalie og få lavet negle. Denne gang en del kortere end normalt, og det er faktisk af hensyn til mit arbejde. Kunne næsten ikke få armene ned da jeg så resultatet. Sidst fik jeg en mørkerød farve på, og ville derfor gerne have noget lyst på neglene i denne omgang. Nathalie er altid god til at foreslå noget og det samme gjorde hun i dag med denne her mælkehvide farve, som hun selv så fint udtrykkede det. Er virkelig glad for resultatet, og det er en lettelse at have dem korte denne gang, selvom jeg nu synes at det er virkelig feminint med forlængelse på neglene. Nathalie og jeg har noget godt i ærmet til jer inden længe, så husk at holde jer opdateret på bloggen og Instagram. Vi ser frem til at fortælle jer mere om det snart, ladies. God weekend! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WOULD LIKE TO WEAR THIS..