SUNDAY

DÅRLIGE UNDSKYLDNINGER..

dsc_5974Jeg er simpelthen proppet med dårlige undskyldninger for ikke at have postet noget eller blot været en smule aktiv på de sociale medier. Ville gerne spare jer for de mange dårlige undskyldninger, men det er for mit vedkommende sjovere at fortælle jer om dem i stedet. Jeg har arbejdet på højtryk, og nogle dage derfor ikke haft noget interessant at byde ind med, og tænker at i derfor sætter mere pris på at jeg lader vær med at poste noget. Men nu har jeg fri, og så kan man næppe have nogen form for dårlige undskyldninger, udover at have været ude og danse natten lang lørdag og selvfølgelig have ondt af sig selv søndag når man vågner op med en sindssyg hovedpine og regnvejr udenfor. Dog formåede jeg at sove og se film hele søndag – det synes jeg er en helt okay måde at bruge sin søndag, hvis jeg selv skal sige det. Og dette gælder selvfølgelig også når man ikke har tømmermænd. God tirsdag, damer! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY