DENIM AND PINK

SUNDAY

dsc_0479
Årh hvor jeg dog elsker søndage. I dag har jeg brugt morgenen i selskab med min søde bloggerveninde, som i kan se her. Vi spiste morgenmad på Grød på Frederiksberg. Det var virkelig god morgenmad og så er det endnu bedre når man er i godt selskab. Har faktisk ikke taget nogen billeder af min ellers udsøgte morgenmad, men der hvor vi sad var der næsten ingen lys. Dog får i et glimt af mit nye sengetøj, som kan ses på billedet. Når man er single, kan man tillade sig at købe lyserødt sengetøj og være virkelig tøset i sit hjem, haha. Ved selv fra min søster, at det kræver en del overtalelse hos kæresten at få lyserødt sengetøj. I får flere billeder af sengetøjet på et andet tidspunkt. God søndag! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM AND PINK