NYT SPEJL

GREEN SHADES AND SNOW

dsc_0466dsc_0469picmonkey-collage
Årh hvor jeg dog synes at det er hyggeligt når det sner, selvom det måske nærmere burde begynde at blive forår. Jeg fik lokket min søster med ud i sneen, og jeg ville sindssygt gerne have taget billeder af hele mit outfit, men stod i sne op til knæene og helt våde fødder, haha.
I stedet må I nøjes med billeder af denne fine jakke og selvfølgelig min højt elskede taske.
Har haft nogle lange dage på arbejdet, og det er derfor, at jeg ikke har fået blogget ladies. Jeg skal også arbejde i morgen, men har selvfølgelig sørget for, at I har lidt læsestof til weekenden – så husk nu at holde jer opdateret. Nu vil jeg slappe af og vente på at X-Factor ruller over skærmen som de fleste andre. God aften!

2 kommentarer

 • Jeg er helt enig; sne er noget af det flotteste, men øj, jeg synes godt vi kunne bruge noget sol og forår 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Sofie Koch

   Haha, ja det er jeg helt enig i. Lad os håbe at der snart kommer flere solrige dage som i dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT SPEJL