CALIFORNIA KITCHEN

DENIM AND PINK

picmonkey-collageNOISY MAY DENIMJAKKE // VERO MODA HÆTTETRØJE // 2ND DAY JEANS // GARMENT PROJEKT SNEAKERS

Som nogle af jer ved, så er det meget sjældent at jeg får iført mig farver eller derimod jeans som ikke er sorte. Det skal dog lige siges, at jeg forleden dag formåede at iføre mig både blå jeans og en lyserød hættetrøje som på billedet. Jeg er fuldstændig obsessed med lyserød for tiden, og det er vidst meget heldigt, nu hvor det er en farve man kommer til at se meget til. Jeg er sikkert ikke den eneste, men får lyst til at købe alverdens ting i lyserøde nuancer. Har dog ikke opgivet sort endnu – faktisk, så har jeg udelukkende sort på lige nu, haha. Nu vil jeg bruge resten af aftenen i selskab med min familie, og måske endda se et eller to afsnit af The Good Wife. God aften!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALIFORNIA KITCHEN