GREEN SHADES AND SNOW

CALIFORNIA KITCHEN

picmonkey-collageOkay, jeg indrømmer at jeg ikke fik postet helt så meget i weekenden som planlagt, men i stedet får i lige en kort søndagsopdatering. Jeg har i dag i selskab med min mor, hendes veninde og hendes datter været på California Kitchen på Nørrebro, hvor vi fik virkelig god frokost. Vi gik forbi stedet forleden dag og besluttede os for at det måtte vi altså prøve, og hvornår er det mere oplagt end på en søndag hvor man har fri og vejret er fantastisk? Jeg er helt vild med stedet og ikke mindst indretningen. Hvis du vil have en god frokost som mætter, men samtidig er virkelig lækker, så skal du altså næsten prøve det. Bær lige over med, at billederne er en smule uskarpe – fik ikke lige kameraet med i denne omgang. Tjek deres Instagram ud her, og se om det falder i din smag. Måske sidder du der allerede næste søndag? God aften. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREEN SHADES AND SNOW