STUDDED BOOTS

WATCH THIS

img
Jeg er sikkert ikke den eneste som tænker at jura er den eneste rette vej at gå efter at have set “The Good Wife”. Det bliver dog ikke realiseret, men tanken er da meget god. Draget, det bliver man i hvert faldt af denne benhårde karrierekvinde, som spilles af Julianna Margulies. Hun spiller helt fantastisk i den serie, og så er det jo kun en fordel at manden spilles af vores allesammens Mr. Big. Jeg ved at næsten alle kvinder har set SATCH, så derfor refererer jeg til Mr. Big, som de fleste nok længe har fanget. Det er en serie med et godt sæt skuespillere og man kommer med tiden til at elske alle karaktererne på ovenstående billede. De har hver deres charme og personlighed i serien, som gør dem til deres helt egen. Det er klart en serie jeg kan anbefale, hvis nogle af jer mangler at starte på noget nyt. Det gode ved “The Good Wife” er at man ikke nødvendigvis behøver at følge serien slavisk, men kan springe et par afsnit over hvis man ønsker det, eftersom at der er en ny sag i hvert afsnit stortset. Skal man dog have hele helheden med og følge det hektiske familieliv hos Mr. and Mrs. Florrick, så er man altså nødt til at se alle afsnit. Jeg skal snart til at se tredje sæson, så hvis nogen af jer allerede har set den hele må i ikke afsløre noget, haha. Hvis ikke du har set den, så brug weekenden på at se et par afsnit. God weekend, allesammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDDED BOOTS