Bedste køb i 2016

TODAY’S BIG NEWS

16003308_1441848955849052_2859737764200638194_n
I dag er LOOKLAB gået i luften. Et øjeblik jeg har set rigtig meget frem til, og forhåbentlig vil mange af jer følge med! I lørdags mødtes alle os bloggere og jeg til LOOKLAB lanceringsmiddag, som var virkelig hyggeligt. For første gang mødtes vi allesammen uden at det handlede om mere tekniske ting, men blot at lære hinanden at kende og have en god aften. Vi startede med middag og drinks på LO-JO’S SOCIAL og derefter videre på Butchers for at danse resten af natten. I løbet af ugen vil i kunne følge alle os LOOKLAB bloggere på både facebook og instagram, hvor i vil få en kort introduktion af os hver især så i kan lære os alle bedre at kende. Følg med på LOOKLABS instagram her og facebooksiden her. Der vil blive opdateret en del i løbet af ugen, så husk at følge med både på facebook og instagram! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste køb i 2016