MERRY CHRISTMAS

NEW NAILS

dsc_0127dsc_0126dsc_0125
Godt nytår, allesammen. Håber at i allesammen er kommet godt ind i det nye år. Beklager at der ikke har været meget opdatering i forbindelse med nytår og nytårsfortsæt, men jeg er umiddelbart ikke meget tilhænger af det, eftersom at de aldrig bliver opfyldt eller for den sags skyldt overholdt. I stedet starter jeg 2017 ud med et indlæg indenfor skønhed og viser lidt nye items frem for jer. Jeg nåede lige at få ordnet mine negle inden nytår, og som i kan se på billederne endte jeg med et sæt naturlige negle selvom de fleste nok havde valgt noget med glimmer. De er simpelthen blevet så fine, og endnu engang formår min negledame at skabe et fantastisk resultat. Du kan læse om hendes behandlinger og finde linket til hendes online booking lige her. På billederne kan i faktisk se et glimt af to julegaver, som jeg fik af henholdsvis min mor og søster. Perleringen er fra HVISK, som jeg fik af min søster – den er så fin og enkel, lige som jeg godt kan lide det. Af min mor fik jeg den store ring med stenen i som er fra Carré Jewellery. Det er nok en af de smukkeste ringe jeg har set. Den er så smuk i farven og så er det så fint med guldfatningen der kredser omkring stenen. Er simpelthen så glad for begge ringe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERRY CHRISTMAS