CHERRY BOMB

MY BREAKFAST

picmonkey-collage
Godmorgen piger. I dag har jeg været tidligt oppe for at træne med min søster – dette er blandt andet et af mine mål i 2017, at træne oftere. Da jeg kom hjem lavede jeg morgenmad til min søster og jeg i mine nye skåle. Jeg købte skålene i går i Søstrene Grene til ca. 20 kr. stykket. Jeg synes, at de er så fine! Dog skal man åbenbart være hurtig, for det var med nød og næppe, at jeg overhovedet kunne få dem. Jeg håber dog stadig på at kunne opstøve nogle i en større størrelse. Er de ikke bare fine? Jeg synes at de er så søde, og så er størrelsen egentlig også meget god (man spiser mindre, haha). Nu står resten af dagen på oprydning og høj musik i baggrunden. God dag, piger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHERRY BOMB