WATCH THIS

LÆR MIG BEDRE AT KENDE…

DSC_7428
Det er vidst ved at være tid til et mere personligt indlæg. Denne gang har i mulighed for at lære mig bedre at kende. I har sikkert en masse spørgsmål, som jeg ikke kommer til at besvare i dette indlæg, men i så fald er i velkommen til at skrive jeres spørgsmål i kommentarfeltet eller på min facebookside. Vi tager den lige helt fra bunden. Til alle jer nye læsere, så hedder jeg Emma Sofie og er 19 år gammel. I sommer debuterede jeg fra Sankt Annæ Gymnasium på linjen “det internationale samfund”. Jeg er oprindelig født og opvokset i Haderslev, som ligger i Sønderjylland. Der har jeg boet det meste af mit liv indtil min familie og jeg flyttede til København for fem år siden. Vi ville gribe nye udfordringer og skabe et nyt fundament i storbyen. Jeg har haft min blog i mange år efterhånden, dog on and off. Jeg er på nuværende tidspunkt bosat på Frederiksberg, og arbejder som salgsassistent hos Bestseller. Ved siden af driver jeg min blog, som indeholder mode, beauty, livstil og alt hvad der ellers lige falder mig ind. Hvis i stadig ligger inde med spørgsmål, så er i som sagt meget velkommen til at skrive i henholdsvis kommentarfeltet eller på min facebookside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WATCH THIS