ALICE BARNING JEWELRY

GET INSPIRED

picmonkey-collageKender du det når du konstant bliver inspireret til at gøre nye ting eller eksempelvis får lyst til at rykke rundt på alle møblerne i din lejlighed? Sådan har jeg det for tiden.
Jeg er helt ivrig efter at male en væg på mit værelse for at give det noget kant, og egentlig også bare for at der sker noget nyt. Heldigvis har jeg en sød mor, som støtter positivt op omkring mine kreative ideer. Pinterest er det bedste sted at søge inspiration. Man kan finde alt fra madopskrifter til de sejeste “do-it-yourself”. Hvis ikke du bruger det allerede, så gør det – det er næsten bedre end instagram og man kan bruge flere timer på at sidde og finde inspiration på pinterest. Havde tænkt at lave noget i stil med det første billede, dog overvejer jeg en meget mørk blå/grå farve. Hvis nogen af jer har gode tips og tricks til mit lille projekt eller et godt sted at anskaffe maling, så kom endelig med dem. Jeres råd modtages med kyshånd! God aften, allesammen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALICE BARNING JEWELRY