NEW NAILS

CHERRY BOMB

cherry-bomb
Er i en anelse i chok over farven på blusen? Eller måske rettere overrasket over at jeg ikke er iført helt sort? Det kom faktisk også ret meget bag på mig selv da jeg valgte at købe denne t-shirt. Jeg går normalt aldrig i farver og heller ikke i t-shirts med skrift på som denne, men jeg synes faktisk at lige den her er super sej. Jeg blev ret grebet af farven, og så var tanken egentlig at den skulle bruges til et par blå jeans, men i stedet tog jeg den på til helt sort tøj, som endte med at bryde det helt sorte look. Jeg er allerede helt vild med den – og har da også allerede fået et par kommentarer for den. Købte t-shirten i VERO MODA i Frederiksberg Centret til kun 99 kr. hvilket er enormt billigt for så fin en t-shirt, hvis du spørger mig. Den kan ikke fås online, men dog ved jeg at de har en del tilbage i VERO MODA i Frederiksberg Centret. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW NAILS