GREEN SHADES

Bedste køb i 2016

dsc_0210-1dsc_0196
Her får i lige lidt bedre billeder af min højtelskede taske. Jeg havde kigget på den længe, og blev så enig med mig selv om at den skulle være mit næste store køb. Det er en meget klassisk taske, hvis du spørger mig, og en taske jeg har i mange år fremover. Jeg er helt vildt med detaljen foran på tasken og så synes jeg at det er fantastisk, at der er en hank på tasken, hvis ikke man vil bruge den som crossover. Må nok indrømme at det er mit bedste køb i år 2016. Jeg lover at det ikke er sidste gang at i ser billeder af denne skønhed, for den ter sig altså rimelig godt på billeder. Forresten, så bliver hele LOOKLAB skudt i gang i dag, så følg med på deres facebookside og instagram – der kommer et indlæg om det snarest og selvfølgelig med billeder fra vores lanceringsmiddag i lørdags. Ha’ en god dag, allesammen! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREEN SHADES