LÆR MIG BEDRE AT KENDE...

ALICE BARNING JEWELRY

picmonkey-collageI gennem mange år har jeg gået uden ringe, armbånd og halskæder. Jeg har altid forlagt de fleste et sted og aldrig fundet dem igen, ellers så glemmer jeg at bruge dem. Der er en tid til alt, og min er vidst kommet senere end de fleste – jeg kan nemlig ikke undvære hverken mine ringe, øreringe eller mit ur nu, hvorimod jeg før i tiden ikke har skænket det en tanke. Jeg er helt forelsket i min venindes kreationer, når det kommer til design af smykker. Hun er en meget dygtig veninde, Alice Barning, som designer sine egne smykker. De er gennemført både stilmæssigt og i form af materialer. I julegave forærede jeg faktisk min søster en ring som Alice havde lavet, og har sjældent set nogen så lykkelig, som da hun fik den.

picmonkey-collage-smykkerHendes smykker har sit helt eget præg, som er en smule råt, men stadig feminint. Man får ufatteligt meget materiale og unikt design for pengene, hvilket også er en overvejelse jeg har med, når jeg selv køber smykker. Jeg er meget fascineret af hendes arbejdet. Ikke blot designet, men også udførelsen i hendes arbejde, og så synes jeg at hun er fuldstændig fantastisk som person. Hendes personlighed skinner igennem i hendes arbejde og det beundrer jeg virkelig. Jeg ved at dette kun er begyndelsen indenfor hendes karriere, og at hun bliver et navn man kommer til at høre meget til fremover. I får selvfølgelig lige et forspring, og dermed muligheden for at følge hendes fremgang. I kan finde hende på Instagram lige her, hvor hun deler alle hendes seje designs og klip fra hverdagen. Hvis ikke I allerede har spottet det, så røber jeg lige for jer, at det er hende på de første billeder. På de næste billeder ser I nogle af hendes designs – I kan se meget mere på hendes Instagram, så kig forbi ladies!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆR MIG BEDRE AT KENDE...