CHRISTMAS GIFTS FOR HIM

WHEN BEING SICK

picmonkey-collage
Drømmer mig tilbage til en god dag i selskab med min søster, hvor vi sad og drak kaffe i solskinsvejret. Har de seneste par dage været lænket til min seng på grund af sygdom. Var nødt til at gå hjem fra arbejde i fredags, og siden da har jeg ligget syg. Hader virkelig at være syg. Er heldigvis ved at være på toppen igen. I morgen har jeg fri fra arbejde, og den skal bruges på selvforkælelse. Giver lige en update i morgen. Ville bare lige tjekke ind og sige hej. Fortsat god aften piger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS GIFTS FOR HIM