BEAUTY TALK

MERRY CHRISTMAS

_-e-1-of-1-7_-e-1-of-1-6_-e-1-of-1-8_-e-1-of-1_-e-1-of-1-2
// DESIGNERS REMIX STRIK // GARMENT PROJECT SNEAKERS // LOUIS VUITTON TASKE // 

Godmorgen piger. Nu er det endelig juleaften og jeg glæder mig som et lille barn til julemaden og alle traditionerne som følger med. I år holder vi juleaften hos vores venner i Jylland, hvor traditionen er at man får gås. Udover det skal vi i kirke med familien og ønske de nærmeste en glædelig jul. På billederne kan i se mit seneste køb fra Louis Vuitton, nemlig min nye taske. Jeg elsker den! Den er simpelthen så fin og klassisk, og så kan der være de mest nødvendige ting i den. Nu vil jeg spise noget lækkert morgenmad og derefter hoppe i mit fine juleoutfit – skal nok få taget nogle billeder af det. Jeg skal have en kjole på med glimmer strømpebukser indenunder og mine nye støvler. Håber at I allesammen får en helt fantastisk juleaften i selskab med mennesker i holder af. Glædelig jul, allesammen! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY TALK