I DID SOME SHOPPING

I LOVE MY BOOTS

picmonkey-collage
Godmorgen ladies,
Da jeg lå syg for nogle uger siden kom jeg til at gå en smule amok i form af online shopping. Det kan jo ske for selv den bedste. Fik i hvert faldt klikket disse fine støvler hjem, og endnu bedre så sparede jeg fragten – hvor heldig har man lov at være? Havde set støvlerne i en H&M forretning, men inden jeg så mig om var de udsolgt i min størrelse, så jeg måtte prøve mig frem på nettet. Det gik heldigvis hurtigt og støvlerne er allerede taget i brug. I kan tyde dem på billederne ovenfor. Støvlerne er i lak og med et stort spænde i siden. De er simpelthen så fine!!
Hvad synes i? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DID SOME SHOPPING