WHEN BEING SICK

I DID SOME SHOPPING

_-e-1-of-1-8 _-e-1-of-1-10
Beklager stilheden, men har været en smule presset her i december måned. I stedet for at komme med en masse dårlige undskyldninger, så har jeg noget jeg gerne vil vise jer. Jeg har nemlig gjort mig lidt af en investering om man så må sige. Og det tænker jeg at æsken allerede afslører i sig selv. Hentede denne fine æske inde i Louis Vuitton for et par dage siden. I må dog vente lidt endnu med at se hvad der er indeni æsken. Glæder mig til at vise jer mit køb! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN BEING SICK