I LOVE MY BOOTS

BEAUTY TALK

sort-hvid_-e-1-of-1-3_-e-1-of-1-4
Godaften ladies! Her kommer et indlæg som jeg ved har interesse for de fleste af jer piger. Jeg er en sucker når det kommer til beauty, hvilket også er grunden til at jeg både får lavet negle og vipper. Jeg får tit kommentarer og spørgsmål omkring mine vipper, og tænkte at jeg derfor hellere måtte lave et indlæg. Jeg får lavet det der hedder “volume vipper”. Har fået lavet det i et par måneder nu, og det er en fornøjelse hver morgen at vågne op med vipper som altid er perfekte. Jeg får lavet dem hos min søde vippedame Nathalie Hviid, som også laver mine negle og ansigtsbehandlinger når min hud har brug for en kærlig hånd. Hun er simpelthen så dygtig og omhyggelig, hvilket jeg lægger stor vægt på når det kommer til mine vipper, negle og hud. Resultatet fejler aldrig, og sådan er det hver eneste gang jeg går derfra efter en behandling. Du kan booke en tid hos Nathalie via. hendes online-bookingside lige her. Har for nylig fået lavet en ansigtsbehandling hos Nathalie, hvor hun introducerede mig for produkter fra nimue, som i kan se på billederne. Det er første gang at jeg har været så begejstret for nogle produkter når det kommer til cremer og hudpleje, men de her gør virkelig noget godt for huden. Produkterne kan klart anbefales, og endnu mere fantastisk så kan de selvfølgelig købes til fordelagtige priser i salonen. Skal dine vipper eller negle også fikses inden nytår? så skynd dig ind og book en tid!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE MY BOOTS