ELLOS - 20%

PREMIUM BLOGGER

dsc_0086
I bliver nu taget med på en tur tilbage, hvor det hele begyndte. Det startede som en fritidsinteresse for mange år siden, men blev efterhånden noget der interesserede mig mere og mere med årene. Jeg holdte pauser on and off, men vendte altid stærkt tilbage og endnu vigtigere, så fortsatte i med at læse med! Det er nu flere år siden at jeg etablerede emmasdilemma som blog, og siden er der sket en del. Jeg har først og fremmest valgt at skifte navn på bloggen, selvom jeg inderligt holde af det tidligere navn. I stedet må i nu huske mig ved mit fulde navn, og ikke mine dilemmaer. Derudover er jeg blevet premiumblogger hos bloggersdelight! Det vil sige, at i kun kommer til at høre endnu mere til mig og at i både kan finde min indlæg her på siden og på looklab. Er glad for endelig at kunne dele det med jer og mine nære venner og veninder. Humøret er meget højt lige nu! I må have en fortsat dejlig søndag piger! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLOS - 20%