MY NEW FUR

KIKO COSMETICS

picmonkey-collage-beautyDet er ved at være tid til et indlæg med fokus på beauty. Her får i lige et glimt af nogle produkter som jeg bruger dagligt, nemlig produkter fra mærket KIKO. Det var faktisk et mærke jeg faldt over i sommers på min ferie i Alicante. Både min mor, søster og jeg købte en del produkter med hjem fra deres butik i Spanien og har siden været virkelig glade for deres produkter. Fik faktisk lokket min søster til at købe noget mere med hjem da hun var i Paris med hendes kæreste. Deres produkter er utrolig billige og virkelige gode. Det er klart noget jeg kan anbefale, hvis ikke man ønsker at bruge et hav af penge på makeup. På billedet ser i mine foundations fra KIKO. Den ene bruger jeg om sommeren og den anden bruger jeg nu, hvor jeg er lidt lysere i huden. Det er uden tvivl den bedste foundation jeg længe har haft. Hvis ikke i kender til deres produkter eller har prøvet dem, så kan jeg klart anbefale jer at kigge forbi deres hjemmeside og se deres udvalgt af produkter lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEW FUR