ALL BLACK

IN LOVE WITH MY BOOTS

dsc_0262
En ting som mange har en del holdninger og meninger om –  bamsestøvler. De fleste vil nok mene at det er et af de største stilkiks indenfor mode, dog vil de af jer der har prøvet dem vide, at udseendet ingen betydning har når først man har fået fødderne i dem. Det er nok i virkeligheden primært drenge og mænd, som finder dem hæslige – er det mon størrelse på vores fødder i dem eller hvad er det? Grimme eller ej, så har jeg altså anskaffet mig et par eller faktisk to par. Et par i grå som i kan se på billedet og et par i brune. Jeg kan sige så meget som at, hvis jeg kunne ville jeg gå i dem hver evig eneste dag, fordi at de er så varme og komfortable. Det kommer dog ikke til at ske, men når jeg er hjemme kommer de dog på og det samme gælder når jeg skal ud for at handle.
Hvis ikke jeg fik nævnt det, så elsker jeg altså bamsestøvler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL BLACK