BADE SALT OG MUDDER

ELLOS – 20%

ellos


LINKS: 1. HER 2. HER 3. HER


Jeg har fået fornøjelsen af at dele en rabatkode med jer, så hvorfor ikke gøre brug af den på dit næste køb. Rabatkoden er som afsløret i overskriften gældende på ellos.dk og giver jer  20 % rabat på boligtilbehør og møbler. Rabatkoden er: 345446 og kan bruges til og med d.22 november. I skal blot indsætte rabatkoden ved betaling, og så trækkes det derefter automatisk fra. Jeg har udvalgt nogle af mine fortrukne produkter fra siden, som falder mest i min smag. Har fundet nogle borde som kan bruges til at have fine vaser stående på og evt. nogle af mine designbøger. Jeg må nok indrømme at rullebordet er min favorit. Hvilket bord er jeres favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BADE SALT OG MUDDER