MIN FREMTID

BADE SALT OG MUDDER

picmonkey-collage-badesaltdsc_0258Min søster og hendes kæreste har for nylig været en tur i Israel, hvor de købte badesalt og mudder med hjem fra det døde hav. Så vidt jeg kan forstå på min søster kan det udelukkende bruges på kroppen og ikke i ansigtet. Vi har endnu ikke prøvet det endnu, men har aftalt at lave en dag med selvforkælelse og søstertid. Skal nok lave en opdatering når først vi har prøvet det og fortælle om det her på bloggen. Mon ikke også i får et billede eller to enten på instagram eller her.. 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FREMTID