PREMIUM BLOGGER

1. ADVENT

dsc_0020
Godmorgen piger, 
Beklager stilheden på bloggen, men jeg har simpelthen haft så meget arbejde, at der ikke lige har været hverken tid eller overskud til at poste noget. Jeg er ked af at i ikke fik en update på BLACK FRIDAY med gode tilbud, men når man arbejder som salgsassistent i en butik har man altså ikke fri den dag. 
Ved dog at der er blevet postet en del angående BLACK FRIDAY på andre blogs og sider, så forhåbentlig har i fået udnyttet de gode tilbud på den ene eller anden måde. Det var egentlig ikke meningen at det her blogindlæg skulle handle om BLACK FRIDAY, men derimod om 1. advent og julen som nærmer sig. Jeg kan ikke andet end at prale over min såkaldte “nisse” når det kommer til adventsgaver. I søndags lå der en gave på bordet i den fineste indpakning, og indeni den gave var huen som i ser på billedet. Har i længere tid ønsket mig en hue med pelskvast, så jeg var meget begejstret for min “nisse” i søndags, eller rettere sagt min mor, men hun foretrækker at gå under navnet “nisse”, haha. Der kommer meget mere på bloggen om juletraditioner, ønsker og måske endda nogle DIY. Fortsat god dag, allesammen! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PREMIUM BLOGGER