GREY SNEAKERS

THROWBACK: MY GRADUATION

PicMonkey CollageDet er et øjeblik som jeg sent glemmer. En dag jeg havde ventet længe på efter tre års hårdt arbejde. Det var dagen jeg så frem mod da jeg startede og det som motiverede mig til at gøre det færdigt – at få huen på og starte et nyt kapitel. Jeg må nok være ærlig og indrømme, at jeg på ingen måde savner gymnasiet eller de mange opgaver som hobede sig op i løbet af en uge, eller at skulle sidde i skole fra tidligt om morgenen til sent om eftermiddagen. Det er for mig en lettelse at være færdig med gymnasiet og se alle de muligheder der ligger en for fødderne. Jeg ser frem til at studere igen, men nyder samtidig at arbejde og udvikle mig indenfor salg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREY SNEAKERS