MASH

MY NEW FUR

picmonkey-collage dsc_0169//DESIGNERS REMIX KJOLE // DAY BIRGER ET MIKKELSEN PELSVEST // NOELLA TASKE //

Hej piger, 
Som nogle af jer formentlig har læst i mit indlæg i går var jeg en tur i Charlottenlund for at spise brunch på Mash Skovriderkroen med min søster og hendes kæreste. I forbindelse med det fik vi taget en masse fine billeder og gået en tur efter at vi havde spist. På billedet kan i se min nye pelsvest fra Day Birger Et Mikkelsen, som jeg købte på deres lagersalg i fredags. Er allerede helt vild med den. Glæder mig til at style den i flere forskellige kombinationer. Nu vil jeg gå i krig med at rydde op i mit tøj, og få sorteret ud i det. Hold jer opdateret – opretter formentlig en del annoncer på trendsales, som jeg deler med jer enten her eller på min facebookside. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MASH