THROWBACK: MY GRADUATION

NEW GLASSES

PicMonkey Collage
Jeg bestilte for et par dage siden de her fine briller fra Zara. Fandt dem på Zara’s hjemmeside, og tænkte at de ville være gode til at give et mere simpelt outfit noget kant. Modtog brillerne i går, og må indrømme at de er lige så fine i virkeligheden som på billederne. Jeg ville egentlig gerne have vist jeg et billede med brillerne på, men har manglet nogen til at tage billederne, så indtil videre må i nøjes med de ovenstående billeder. I skal nok få brillerne at se i aktion snarest. I kan finde briller lige her. Fortsat god aften, allesammen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THROWBACK: MY GRADUATION